1. Innledning

Denne personvernerklæringen gjelder for vår WordPress-nettside www.yrkesskadde.no. Vi samler inn så lite data som mulig fra våre brukere, og vi vil i denne erklæringen forklare hvordan vi behandler personopplysninger og bruk av informasjonskapsler (cookies).

2. Personopplysninger

2.1 Google reCAPTCHA

Vi bruker Google reCAPTCHA for å beskytte nettsiden mot spam og misbruk. Dette verktøyet samler inn informasjon om brukernes handlinger på nettstedet for å avgjøre om de er mennesker eller roboter. Google sin bruk av denne informasjonen er underlagt deres personvernregler.

2.2 Google Analytics

Vi bruker Google Analytics for å samle inn statistikk om bruk av nettsiden, slik at vi kan forbedre tjenestene våre. Google Analytics bruker informasjonskapsler for å samle inn denne informasjonen. Dataene som samles inn er anonymiserte og kan ikke brukes til å identifisere enkeltpersoner.

2.3 Kontaktskjema

Vi har et kontaktskjema der brukerne må oppgi navn, e-postadresse og en melding. Denne informasjonen lagres ikke på nettsiden, men sendes som e-post til oss. Denne informasjonen blir kun brukt til å kunne svare på henvendelser fra brukerne.

2.4 Registreringsskjema

Vi har et registreringsskjema der brukere må oppgi fullt navn, fødselsdato, kjønn, e-post, telefonnummer, adresse og informasjon om hvorfor de ønsker å bli med i organisasjonen. Denne informasjonen lagres ikke på nettsiden, men sendes som e-post til oss. Vi bruker denne informasjonen for å kunne behandle søknader om medlemskap i organisasjonen. Vi fraråder brukerne å skrive sensitive personopplysninger, som detaljert helseinformasjon, arbeidshistorikk eller andre forhold som kan være relevant, men som kanskje er bedre å oppgi muntlig i stedet for i innmeldingsskjemaet.

3. Informasjonskapsler

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som lagres på din datamaskin når du besøker en nettside. Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettsiden og for å samle inn statistikk.

4. Dine rettigheter

Du har rett til å be om innsyn i, retting eller sletting av personopplysningene vi har om deg. Du har også rett til å klage til Datatilsynet hvis du mener at vår behandling av dine personopplysninger ikke er i tråd med personvernreglene.

5. Endringer i personvernerklæringen

Vi forbeholder oss retten til å gjøre endringer i denne personvernerklæringen. Alle endringer vil bli publisert på nettsiden, og vi anbefaler at du gjennomgår personvernerklæringen jevnlig.

6. Kontaktinformasjon

Hvis du har spørsmål om vår personvernerklæring, vår bruk av informasjonskapsler, eller hvordan vi behandler dine personopplysninger, kan du kontakte oss via e-postadressen som er oppgitt på nettsiden vår.

7. Samtykke til bruk av informasjonskapsler

Ved å bruke nettsiden vår samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler som beskrevet i denne personvernerklæringen. Hvis du ikke samtykker til vår bruk av informasjonskapsler, kan du endre innstillingene i nettleseren din for å blokkere eller slette informasjonskapsler. Vær imidlertid oppmerksom på at dette kan påvirke funksjonaliteten og brukeropplevelsen på nettsiden vår.

8. Sikkerhet

Vi tar sikkerheten rundt personopplysningene dine på alvor og har implementert nødvendige tekniske og organisatoriske tiltak for å beskytte dine personopplysninger mot uautorisert tilgang, endring, spredning eller ødeleggelse.

9. Tredjepartstjenester

Vi kan bruke tredjepartstjenester på nettsiden vår, som for eksempel lenker til sosiale medier, for å forbedre brukeropplevelsen og tilby ytterligere tjenester. Vi har ingen kontroll over personvernpraksisen til disse tredjepartstjenestene, og deres bruk av dine personopplysninger er underlagt deres egne personvernregler. Vi oppfordrer deg til å lese personvernreglene til disse tjenestene før du bruker dem.

10. Oppbevaring av personopplysninger

Selv om vi ikke lagrer personopplysningene dine på nettsiden vår, kan det hende at vi oppbevarer dem i en begrenset periode i våre e-postsystemer for å kunne behandle henvendelser og medlemskapssøknader. Vi vil slette personopplysningene dine når de ikke lenger er nødvendige for formålet de ble samlet inn for, eller når du ber oss om å slette dem.

11. Ansvar

Vi er ansvarlige for behandlingen av personopplysningene dine i tråd med gjeldende personvernlovgivning. Hvis du har spørsmål eller bekymringer angående vår behandling av dine personopplysninger, kan du kontakte oss på e-postadressen oppgitt på nettsiden vår.